Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Ποδήλατα για δισεκατομμυριούχους


Μια νέα μόδα που φαίνεται να έχει ξεκινήσει από το Μονακό, και σταδιακά εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο. Τα πολυτελή e-bikes, έχουν κατακτήσει για τα καλά τον κόσμο των πολυεκατομμυριούχων και όσοι το έχουν καταλάβει, μάλλον βρήκαν την κότα με τα χρυσά αυγά. 

Το τελευταίο διάστημα πολλοί είναι οι επιχειρηματίες που επενδύουν στη δημιουργία υπερπολυτελών ηλεκτρονικών ποδηλάτων, αφού η ζήτηση έχει αυξηθεί με τους πάμπλουτους πελάτες, να πολλαπλασιάζονται συνεχώς. 

"Είναι φιλικά προς το περιβάλλον, αποθηκεύονται εύκολα, δείχνουν ωραία και σε κάνουν να δείχνεις ωραίος. Τι άλλο χρειάζεται για να τα προτιμήσει κανείς;" αναφέρει ένας εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας Leaos.

Η ιστορία πάει κάπως έτσι – Κάνεις βόλτα με το yacht σου και αποφασίζεις να αράξεις για παράδειγμα στο λιμάνι του Μονακό. Θέλεις όμως να εξερευνήσεις την περιοχή, τι καλύτερο από το να πάρεις το ηλεκτρονικό σου ποδήλατο και να βολτάρεις στα σοκάκια με στυλ και άνεση. 

Εμφάνιση και εργονομία, αντίστοιχη της τιμής 


"Οι τιμές ξεκινάνε από 5.000 δολάρια για τα απλά ποδήλατα και μπορεί να φτάσουν τις 25.000 δολάρια, ανάλογα με τις προτιμήσεις του πελάτη. Δεν κατασκευάζουμε μαζικά, αλλά συνήθως φτιάχνουμε ποδήλατα έπειτα από παραγγελίες. 

Μπορούμε να φτιάξουμε σκελετό από χρυσό, μπορεί να προσθέσουμε κρύσταλλα Swarovski κ.ο.κ, οι επιλογές είναι άπειρες." σύμφωνα με τον Armin Oberhollenzer ιδιοκτήτη της Leaos. 

 Τα συγκεκριμένα ποδήλατα δεν μπορείς να τα αγοράσεις σε συνηθισμένα καταστήματα ποδηλάτων, αλλά πρέπει να τα ψάξεις σε μεγάλες εκθέσεις σχεδιαστών που γίνονται σε όλο τον κόσμο.

Πηγή:
http://capital.sigmalive.com/story/12145412

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου