Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Το BMW Cruise e-Bike Protonic Dark Silver

To BMW Group συνεχίζει τη δυναμική του παρουσία στο χώρο του ποδηλάτου με μία σειρά αποκλειστικών, ειδικών εκδόσεων μοντέλων ποδηλάτων και πιο συγκεκριμένα με ένα μοντέλο περιορισμένης παραγωγής του καινοτόμου e-Bike: το BMW Cruise e-Bike Protonic Dark Silver.


Η νέα έκδοση – με περιορισμένη παραγωγή στα 300 κομμάτια – ξεχωρίζει χάρη στην αποκλειστική χρωματική φιλοσοφία της: Το φινίρισμα Protonic Dark Silver είναι ασορτί με το επίσημο χρώμα του BMW i8 special edition, που πρόσφατα έκανε την πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού. Τα στεφάνια των τροχών σε λαμπερή απόχρωση Electric Blue υπογραμμίζουν τον αθλητικό χαρακτήρα του ποδηλάτου.

Όπως το αυτοκίνητο από το οποίο είναι εμπνευσμένο, το BMW Cruise e - Bike Limited Edition προσφέρει μοναδική απόλαυση στον ποδηλάτη χάρη στο υβριδικό του σύστημα κίνησης: Το Performance-Line drive με μπαταρία 400-Wh υποστηρίζει τα πεντάλ σε τέσσερα διαφορετικά προγράμματα (ECO (+ 50%) έως TURBO (+ 275%)), μέχρι την τελική ταχύτητα των 25 km/h με ηλεκτρική υποβοήθηση. Το σύστημα 10 ταχυτήτων διασφαλίζει ιδανική μετάδοση – στην ανάβαση απότομων πλαγιών και σε γρήγορες επίπεδες διαδρομές.

Κάθε ποδήλατο περιορισμένης παραγωγής συνοδεύεται από πιστοποιητικό και ειδικό σήμα.

Το BMW Cruise e - Bike Limited Edition διατίθεται στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων /Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών BMW.

Τα υπόλοιπα μοντέλα BMW καθώς και ο εξοπλισμός ποδηλάτη διατίθενται επίσης στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων/Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών BMW.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στη σχετική σελίδα www.bmw.gr/lifestyle.

Προτεινόμενη τιμή λιανικής (περιλ. ΦΠΑ): BMW Cruise e-Bike Limited Edition: €3,780.

Πηγή:
http://www.ethnos.gr/koinonia/arthro/to_bmw_cruise_e_bike_protonic_dark_silver-64629377/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου