Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Η Aston Martin φτιάχνει ποδήλατο σε συνεργασία με την Storck


Η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία Aston Martin παρουσίασε ένα εντυπωσιακό ποδήλατο δρόμου για να γιορτάσει τη δημιουργία της συλλεκτικής έκδοσης Vanquish S Ultimate των 595bhp.

Πρόκειται για τη νέα Aston Martin Edition του πλαισίου Storck Fascenario.3 που θα παραχθεί σε μόλις 107 συλλεκτικά κομμάτια.Η ιδέα για τη δημιουργία του ποδηλάτου προήλθε μετά από τη συνεργασία του Markus Storck, ιδρυτή της εταιρείας ποδηλάτων Storck, με την Aston Martin στο πλαίσιο του project Vanquish ‘One of Seven’.



Έχοντας στην ιδιοκτησία του αρκετές Aston Martins, ο Storck συνεργάστηκε με το τμήμα ειδικών παραγγελιών «Q by Aston Martin» για να εξελίξει τα carbon τμήματα που τοποθετούνται στα επίμαχα σημεία των κατά παραγγελία αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων.Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, ο Storck συναντήθηκε με τον EVP και Chief Creative Officer της Aston Martin, Marek Reichman και συμφώνησαν να διερευνήσουν τη δυνατότητα μιας κοινής επιχείρησης με ποδήλατα που να αντικατοπτρίζουν πολλές από τις βασικές τεχνικές πτυχές μίας Aston Martin.



Το τελικό αποτέλεσμα είναι το εντυπωσιακό Aston Martin Edition, που χαρακτηρίζεται ως η τελική εξέλιξη του βραβευμένου πλαισίου Fascenario.3 του Storck.Το πλαίσιο του ποδηλάτου ζυγίζει μόλις 770g και σε συνδυασμό με ένα πλήθος πανάλαφρων περιφερειακών από κατασκευαστές όπως η γερμανική THM (φρένα και δισκοβραχίονας) και η αμερικανική ZIPP (τροχοί 303 NSW), το συνολικό βάρος ανέρχεται μόλις στα 5.9 κιλά.

Εντύπωση προκαλεί η ξεχωριστή και πολύ λεπτή βαφή του πλαισίου για την οποία ευθύνεται το τμήμα «Q by Aston Martin».Ονομάζεται Argentum Nero και ανάλογα με το πως πέφτει το φως επάνω στο πλαίσιο, αλλάζει απαλά απόχρωση. Από λαμπερό γκρι, γίνεται πράσινο ή ασημί.Αυτό το χρώμα θα χρησιμοποιηθεί σε μελλοντική συνεργασία της Aston Martin με τον Storck για τη δημιουργία αυτοκινήτου.

Η τιμή του ποδηλάτου της Aston Martin δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, αναμένεται να ξεπερνάει τα 15.000,00€

Πηγή:
http://www.mbike.gr/aston-martin-ποδήλατο-storck/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου