Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

5η Συνεδρίαση της Πολιτικής Συμβουλευτικής Επιτροπής του CIVITAS στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Η καρδιά του CIVITAS, του ευρωπαϊκού δικτύου των 300 και πλέον Δήμων που έχουν εντάξει τη Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα στο επίκεντρο των πολιτικών τους, χτυπά για δύο μέρες, Πέμπτη 5 και Παρασκευή 6 Μαΐου, στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Η Πολιτική Συμβουλευτική Επιτροπή-Political Advisory Committee (PAC) του CIVITAS, στην οποία Αντιπρόεδρος έχει εκλεγεί ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, πραγματοποιεί διήμερη συνεδρίαση στο Δήμο.

Τα μελη του CIVITAS PAC έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις καινοτομίες του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στον τομέα της Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας όπως το πρώτο σύστημα κοινοχρήστων ηλεκτρικών αυτοκινήτων της χώρας, το δίκτυο κοινόχρηστων ποδηλάτων, το δίκτυο φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων, τα νέα σύγχρονα κοινόχρηστα ηλεκτρικά ποδήλατα, το δίκτυο πεζοδρόμων της πόλης, το δίκτυο της Δημοτικής Συγκοινωνίας με τηλεματική, τα σημεία φόρτισης των ηλεκτρικών αυτοκινήτων καθώς και το σύνολο των μεγάλων και μικρών παρεμβάσεων που έχουν προγραμματιστεί το προσεχές διάστημα και έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και αναμένεται να αλλάξουν την φυσιογνωμία της πόλης στην κατεύθυνση ενίσχυσης του πράσινου χαρακτήρα των κοινόχρηστων χώρων, του εκσυγχρονισμού των υποδομών της πόλης και της Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας για όλους, χωρίς αποκλεισμούς.

Η Brainbox Technology αποτελεί από το 2014 σταθερό συνεργάτη του Δημου στα σύστηματα βιώσιμης κινητικότητας. #sustainablemobilitygr #vvvmobility #brainboxtech #easybikegr #ecarsharing #vvvecarsharing #vvvbikesharing #konstantellos










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου