Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Η Brainbox εντάσσεται στο δυναμικό της Endeavor

Με την προσθήκη τριών επιπλέον Ελληνικών εταιρειών, τις Brainbox, Farmers Republic και TDG (ThinkDigital Group) επεκτείνει η Endeavor το δίκτυό της στη χώρα μας. Η Endeavor εντοπίζει νέους επιχειρηματίες που ηγούνται καινοτόμων επιχειρήσεων με υψηλό ρυθμό ανάπτυξης και τους προσφέρει στρατηγικές συμβουλές παγκοσμίου βεληνεκούς, πρόσβαση σε σημαντικά δίκτυα και άλλα εργαλεία που τους οδηγούν στην επιτυχία.

Η BrainΒox, που εκπροσωπήθηκε από τον ιδρυτή και CEO, Γιώργο Βουλγαρούδη και τον Business Development Director, Δημήτρη Δημητριάδη, προσφέρει μια ολοκληρωμένη και τεχνολογικά προηγμένη λύση μίσθωσης ποδηλάτων με το brand name EasyBike, συμβάλλοντας στη μείωση του κυκλοφοριακού και των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα σε μεγάλες πόλεις. Ιδρύθηκε το 2008 και έχει ήδη εγκαταστήσει σε συνεργασία με τους φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης και μεγάλες εταιρείες, 75 αυτοματοποιημένους σταθμούς μίσθωσης με 1.500 ποδήλατα στο σύνολο στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Πολωνία.

Η Brainbox και το καινοτόμο σύστημα μίσθωσης ποδηλάτων παρουσιάστηκε την Δευτέρα 03 Νοεμβρίου 2014 στα νέα του Antenna, με αφορμή την είσοδο της εταιρίας στο δίκτυο της Endeavor.


Πηγή:
http://www.kathimerini.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου