Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Το Tweed Run για δεύτερη φορά στις Σπέτσες


Ο συναρπαστικός θεσμός της ποδηλατάδας παλιάς εποχής που ξεκίνησε το 2009 από το Λονδίνο και εξαπλώθηκε στις πιο σημαντικές μητροπόλεις του κόσμου, μετά την πολύ επιτυχημένη έναρξη του στην Ελλάδα τον περασμένο Νοέμβρη, έρχεται ξανά στις Σπέτσες.

Το στυλ και η κομψότητα θα παρελάσουν ξανά στο αγαπημένο νησί του Αργοσαρωνικού, με τα βλέμματα στραμμένα στα ποδήλατα - αντίκες και τις elegant “tweed” παρουσίες. Την πρωτοβουλία και διοργάνωση αναλαμβάνει και πάλι το μεγαλοπρεπές Poseidonion Grand Hotel, που ταυτίζεται απόλυτα με τη φινέτσα που αποπνέει ο θεσμός του Tweed Run, ενώ τo event υποστηρίζει με την ενεργό συμμετοχή του το Ελληνικό Μουσείο Ποδηλάτου.

Στις 28 ΚΑΙ 29 Μαρτίου, Σπετσιώτες, Αθηναίοι αλλά και φίλοι της εκδήλωσης από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα ζήσουν και πάλι στους χαλαρούς ρυθμούς του “Tweed Run”. Το νησί θα γεμίσει από ενθουσιώδεις συμμετέχοντες που θα έχουν επιμεληθεί με μεράκι τα κλασικά τους ποδήλατα και τις καλαίσθητες ενδυματολογικές τους επιλογές με “tweed” χαρακτήρα, βιώνοντας σαν μια μεγάλη παρέα στιγμές ξεγνοιασιάς στα πρότυπα της εμπνευσμένης από τα Βρετανικά πρότυπα εκδήλωσης. Η ξεκούραστη, ανοιξιάτικη βόλτα με ποδήλατα μέσα στην Σπετσιώτικη φύση, οι στάσεις για ζεστό τσάι και πικ-νικ με ποικιλία από πεντανόστιμα σνακ, οι βραβεύσεις για την καλύτερη εμφάνιση ποδηλάτων αλλά και ενδυμασιών σε κλίμα ενθουσιασμού, τα jazz μουσικά events με άφθονο κέφι, είναι μόνο μια μικρή γεύση της συναρπαστικής ατμόσφαιρας που θα ζωντανέψει ξανά στις αρχοντικές Σπέτσες.

Το Tweed Run, θεμελιώνεται στη φιλοσοφία περασμένων εποχών, βασισμένη στην αξία που δίνουμε στην κάθε στιγμή. Η βιασύνη δίνει την θέση της στην απόλαυση, η πρόχειρη εμφάνιση στην προσεγμένη, η ασέβεια στην καλή συμπεριφορά, η ατομικότητα στην ομαδικότητα, η απαξίωση της φύσης στην εξύμνηση της. Η εκδήλωση δεν θα ταίριαζε καλύτερα σε άλλο τόπο παρά σε ένα νησί που χαρακτηρίζεται από την ομορφιά της φύσης, την κλασικότητα της αρχιτεκτονικής, την αυθεντικότητα των ανθρώπων και την αρχοντιά. Όπως επίσης και δεν θα συνδεόταν ιδανικότερα με άλλο διοργανωτή πέραν του θρυλικού Ποσειδωνίου, που καταφέρνει εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα να μεταδίδει την μοναδική ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής με την κλασική αρχιτεκτονική αλλά και την αριστοκρατική φινέτσα του.

Πηγή:
http://www.businessnews.gr/article/11915/tweed-run-gia-deyteri-fora-stis-spetses

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου