Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Ποδηλατάδα την Κυριακή 21/6 στο Ναύπλιο

Φορώντας τα ποδηλατικά μας κράνη, την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015,θα πάμε μία βόλτα με τα ποδήλατά μας, και θα θαυμάσουμε τη μοναδική αρχιτεκτονική, τα ιστορικά κάστρα και την απέραντη θάλασσα της πόλης μας ανακαλύπτοντας παράλληλα ποιο είναι αυτό #ΤοΚάτι μαγικό που μας κρατάει κοντά της.


Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ σε συνεργασία με την εταιρία Friesland Campina, διοργανώνει, μία ποδηλατοδρομία για τους πολίτες του Ναυπλίου. Η εκκίνηση θα γίνει την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015, στην πλατεία Φιλελλήνων στις 19.00 και ο τερματισμός μπροστά στο χώρο του Φάρου.

Η διαδρομή που έχει σχεδιαστεί, περιλαμβάνει, μια κυκλική πορεία, καθώς οι ποδηλάτες ξεκινώντας από την πλατεία Φιλελλήνων κατευθύνονται δεξιά στην οδό Μιαούλη, συνεχίζουν στην οδό Ναυπλίου-Νέας Κίου, στρίβουν δεξιά στην Οδυσσέως, δεξιά στην Αιγίου, δεξιά στην Ηρακλέους, αριστερά στη Ναυπλίου-Νέας Κίου, δεξιά στη Μιαούλη και από το πεζοδρομημένο τμήμα της Ακτής Μιαούλη τερματίζουν στο Φάρο.

Στο σημείο της εκκίνησης θα στηθεί ένα περίπτερο όπου θα διανέμονται στους συμμετέχοντες τα μπλουζάκια συμμετοχής. Κατά μήκος της διαδρομής θα στηθεί πάγκος-σταθμός που θα σηματοδοτεί την πορεία που πρέπει να ακολουθηθεί. Αντίστοιχα στον τερματισμό θα υπάρχει ένα περίπτερο όπου θα διανέμονται δώρα στους συμμετέχοντες και μία εγκατάσταση για μουσική με d.j. για να διασκεδάσει τον κόσμο.

Επίσης, δύο μέρες πριν την εκδήλωση πρόκειται να στηθεί ένα περίπτερο στην Πλατεία Φιλελλήνων όπου θα πραγματοποιούνται οι εγγραφές του κοινού και συγκεκριμένα την Παρασκευή 19/6 και το Σάββατο 20/6 από τις 12.00 το μες έως τις 20.00 το βράδυ.

Πηγή:
http://argoliki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου