Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Το Pop Up Sevice Bike κάνει βόλτες σε όλη την Ελλάδα


Το CU Pop-Up Service Bike κάνει βόλτες στην Ελλάδα για δωρεάν ποδηλατικά service

Το CU Pop-Up Service Bike, το κινητό συνεργείο ποδηλάτων του CU που είναι σχεδιασμένο από ποδηλάτες για ποδηλάτες, ξεκίνησε τις βόλτες του για τρίτη χρονιά, προσφέροντας δωρεάν service σε όποιον χρειάζεται. Μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει πάνω από 200 δωρεάν service και έχει καλύψει διάφορες περιοχές της Αττικής, αλλά και άλλες πόλεις όπως το Ναύπλιο, η Χαλκίδα, η Πάτρα και η Θεσσαλονίκη.

Το CU pop-up service bike είναι ένα ποδήλατο με ένα trailer, που ακολουθεί την αισθητική των trailer caravans των 50s και εξειδικευμένους μηχανικούς ποδηλάτων. Το trailer κρύβει όλα τα εργαλεία που θα χρειαστεί κάποιος για να κάνει ένα mini-service και ο μηχανικός που το οδηγεί μπορεί να προσφέρει από μια απλή γνώμη για κάποια αναβάθμιση, μέχρι ρύθμιση ταχυτήτων & φρένων, σφίξιμο ποτηριών, αλλαγή σαμπρέλας, λάδωμα αλυσίδας και φυσικά χρήσιμες συμβουλές για τα ποδήλατα. Το CU pop-up service bike θα το συναντήσει κάποιος σε εβδομαδιαίες ποδηλατοβόλτες, συναυλίες, events, αγώνες, αλλά και σε παραλίες, πάντοτε στη διάθεση οποιουδήποτε το χρειαστεί και εντελώς δωρεάν.


Το πρόγραμμα με τις επόμενες στάσεις του CU Pop-Up Service Bike μπορείτε να βρείτε στο http://www.Vodafonecu.gr/cu-popup-bike.

Πηγή:
http://www.mtvgreece.gr/agenda/item/33197-pop-up-sevice-bike-epomeni-stasi-tin-tetarti-01-07-halandri,-brilissia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου