Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Πάτρα: Πλημμύρισαν από ...ποδήλατα τα Βραχνέικα και η Παραλία


Πλημμύρισαν οι δρόμοι των Βραχναιίκων και της Παραλίας με ποδήλατα και παιδιά όλων των ηλικιών το απόγευμα του Σαββάτου 6 Ιουνίου.

Μικροί και μεγάλοι από τα Βραχναίικα και τις εργατικές κατοικίες Παραλίας, παρέα με το ποδήλατό τους κατευθύνθηκαν και συναντήθηκαν στην Παλαιά Πατρινή Παιδική Εξοχή στα Ροίτικα όπου και έζησαν όλοι μαζί την χαρά του παιχνιδιού από τα παλιά.

Τα παλιά παραδοσιακά παιχνίδια ήταν η αφορμή να απολαύσουν γονείς, εκπαιδευτικοί και πολίτες με τα παιδιά τους την χαρά της αλληλεπίδρασης.

Περίπου 200 άνθρωποι ανταποκρίθηκαν στο διήμερο κάλεσμα που απεύθυναν η Πολιτιστική Δράση Βραχναιίκων σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων Καλλίπολις, την ομάδα εθελοντών πρόληψης ΑΝΑΒΑΘΜΟΣ, το 2ο Γυμνάσιο Παραλίας, το Σύλλογο Γονέων του Δημοτικού Βραχναιίκων, την Εθελοντική ομάδα Πυρόσβεσης – Διάσωσης (Ε.Ο.ΠΥ.Δ), τον Α.Ο "Διαγόρα"Βραχναιίκων και τα Συμβούλια Τοπικών Κοινοτήτων Μονοδενδρίουκαι Βραχναιίκων.

Η δράση Π4: Περιβάλλον – Ποδήλατο – Παιχνίδι – Παραλία συνεχίστηκε την επόμενη ημέρα Κυριακή 7 Ιουνίου το πρωί όπου πραγματοποιήθηκε καθαρισμός κατά μήκος της παραλίας.

Στόχος των διοργανωτών ήταν η δραστηριοποίηση, η ψυχαγωγία και η σύμπραξη γεγονός που επιτεύχθηκε με τον καλύτερο τρόπο από την στιγμή που στην όλη προσπάθεια η ανταπόκριση ήταν πολύ μεγάλη σε ανθρώπους που συμμετείχαν αλλά και σε όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση του διημέρου όπως η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης - Παράρτημα Αχαΐας, η Τροχαία Πατρών και το 4ο Αστυνομικό Τμήμα, η Τοπική Κοινότητα Ροϊτίκων, αλλά και η χορηγία της εταιρείας Μανιατόπουλος παραχωρώντας ποδήλατα σε όσους δεν είχαν και η χορηγία σε ηχητική κάλυψη των καφέ-donuts Παπούλιας Κοτσώνη.

Πηγή:
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/335323

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου