Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

«Μαθαίνω στο παιδί ποδήλατο» από το ΔΟΑΠΠΕΧ και τον Α΄ Παιδικό Δημοτικό Σταθμό Χαλκίδας


Με το σύνθημα «Μαθαίνω στο Παιδί, το Ποδήλατο», την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015, ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ) πραγματοποιήθηκε ποδηλατάδα για παιδιά και γονείς, σε συνεργασία με τον Πρώτο Παιδικό Δημοτικό Σταθμό στο «Φανάρι».

Σημείο εκκίνησης η είσοδος της παραλίας Χαλκίδας (από την πλευρά της παλαιάς Γέφυρας), από όπου ξεκίνησαν τα παιδιά με τους γονείς τους και τις δασκάλες, με ποδήλατα διασχίζοντας την παραλία και με κατάληξη την πλατεία Μάλλιου, στο Κόκκινο Σπίτι.

Εκεί στήθηκε ένα mini Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, με τον υπεύθυνο κ. Πανταζή Ρούσσο, να μαθαίνει στα παιδιά και να θυμίζει στους μεγάλους, τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και την ασφαλή χρήση του ποδηλάτου στην πόλη.

Μέσα από δράσεις που προσφέρουν διασκέδαση, άσκηση, συμμετοχή, ο ΔΟΑΠΠΕΧ στοχεύει να φέρει τα παιδιά πιο κοντά στον αθλητισμό, τον πολιτισμό και το περιβάλλον.

Με δεδομένη την αυξανόμενη χρήση ποδηλάτων τα τελευταία χρόνια και από τους Χαλκιδέους, μικρούς και μεγάλους, ο ΔΟΑΠΠΕΧ έχει προγραμματίσει μια σειρά από αθλητικά γεγονότα που αφορούν στο ποδήλατο.

Πηγή:
http://www.eviaportal.gr/content.asp?ID=37209

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου