Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Χρήση ποδηλάτου: Λύση υγείας και οικονομίας


Μέσα στην οικονομική, αλλά και περιβαλλοντική κρίση που βιώνει ολόκληρος ο πλανήτης, η Ζάκυνθος του 2015 είναι απλά ένα κομμάτι του παζλ και το ποδήλατο το μοναδικό μέσο, που μπορεί να σε ενεργοποιήσει και να σε απελευθερώσει.

Όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας καταφεύγουν στην επιλογή του ποδηλάτου για τις μετακινήσεις τους. Η οικονομική αβεβαιότητα των τελευταίων εβδομάδων δεν αφήνει περιθώρια στους ανθρώπους, οι οποίοι προτιμούν να μην χαλάνε πολλά λεφτά για τις μετακινήσεις τους. Το ποδήλατο είναι η λύση στις δύσκολες στιγμές που περνάμε και φαίνεται αυτό και με την κατακόρυφη αύξηση που έχει η πώληση του στο νησί μας.

Η «ΗΜΕΡΑ» συνομίλησε με ανθρώπους που χρησιμοποιούν το ποδήλατο σαν μέσο μεταφοράς και μας εξήγησαν τα οφέλη του κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης.

Νίκος Κούτσης – Χρήστης Ποδηλάτου

«Το βασικότερο που προσφέρει το ποδήλατο. Έχει σίγουρα και οικονομικά οφέλη. Αυτοί που μένουν στη πόλη μπορούν να κινούνται το ποδήλατο. Εξοικονομείς λεφτά και κάνεις και την γυμναστική σου. Έχει πολλά πλεονεκτήματα όπως στο παρκάρισμα του. Με αυτόν τον τρόπο θα ελευθερωθεί λίγο και η πόλη από τα πολλά αυτοκίνητα. Συμφέρει σε κοντινές αποστάσεις».

Πηγή:
http://imerazante.gr/2015/07/13/103088

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου