Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Το πρώτο καφέ μπαρ δρόμου πάνω σε ποδήλατο


Είναι χειροποίητο, πρωτότυπο, πανέμορφο και αποτελεί μια καινοτόμα, αλλά και οικολογική, επιχειρηματική προσπάθεια που ήδη ανθίζει σε πόλεις του εξωτερικού… Το όνομά του είναι Modbar Street Coffee Bike, και πρόκειται για ένα κινητό υπαίθριο καφέ που εμπνεύστηκαν δύο Θεσσαλονικιές φίλες και αποφάσισαν να κάνουν πραγματικότητα.

Το Modbar θα λειτουργεί σαν ένα μικρό καφέ δρόμου, ενώ κινείται ακριβώς όπως ένα ποδήλατο, με τη διαφορά ότι πέρα από έναν άνθρωπο μεταφέρει κι ένα εξοπλισμένο bar- cafe. Η ιδιαίτερη αυτή κατασκευή έγινε στη Θεσσαλονίκη από εξειδικευμένους συνεργάτες και είναι φτιαγμένη κομμάτι κομμάτι με μεράκι, πραγματοποιώντας μια σκέψη που ήταν στα σκαριά εδώ και καιρό.

Πίσω από το Modbar βρίσκονται η Σοφία Τόσκα και η Γεωργία Παπαδοπούλου, δυο φίλες που μετά από χρόνια στον χώρο αποφάσισαν να εφαρμόσουν τις γνώσεις και δεξιότητές τους σε ένα δικό τους εναλλακτικού είδους καφέ. Η Σοφία άλλωστε έχει 17 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της εστίασης, και συγκεκριμένα τα τελευταία 7 χρόνια στο χώρο του καφέ, αλλά και πτυχίο Τουριστικών Επαγγελμάτων, ενώ φοιτά στο ΤΕΙ Σερρών στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Η Γεωργία από την άλλη, έχει εμπειρία σε επιχειρήσεις τροφίμων και επιχειρήσεις σχετικά με το αντικείμενο σπουδών της, καθώς έχει πτυχίο Γεωπονίας και μεταπτυχιακό στην Οινολογία- Αμπελουργία από το ΑΠΘ.

Πηγή : 
http://www.serreslife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου